Apr 18, 2011

Culture

Diferent kinds of Salt

Not all salts are the same. The most important kinds are table salts, with or without iodine cupplements. Then you have sea salt and coarse salt. Sea salt comes from the salt mines in Guarande (Brittany, France). The size and shape of the crystals and their flavor can vary slightly. The light gray "Fleur de Sel" (salt flower) apparently only forms if the wind blows from the East. Coarse salt is often used for soups and vegetable dishes. Smaller salt granules season fish, meat and sauces. Salt should always be stored dry, and not in metal containers.
Sea Salt
Coarse Salt

----------------------------------

Diferentes tipos de Sal

Existen diferentes tipos de Sal y no todas son iguales. Las mas importantes son la sal de mesa, con o sin yodo. Después esta la sal de mar y la sal gruesa. La sal de mar proviene de las minas en Guarande (Brittany, Francia). El tamaño y la forma de cada cristal así como su sabor puede variar. Existe también la "Fleur de Sel" (Sal de flor) que aparentemente solo se forma si el viento sopla del Este. La sal gruesa se utiliza constantemente para sopas y vegetales. Granos mas pequeños son para sazona pescado, carne y salsas. La sal debe siempre mantenerse seca y no se debe utilizar contenedores de metal. 

         Flower Salt                                                                                                                  Smoked Salt

No comments:

Post a Comment