Apr 18, 2011

Today's Recipe: Ready for a Picnic!

Pasta Salad with Tuna and Boiled Egg

Ingredients:
2 Eggs
400 g Penne pasta
2 Scallions
150 g Canned Tuna (drained)
2 tbsp Mayonnaise
2 tbsp Plain Yogurt
1 tbsp Honey Mustard
Salt and Pepper

Directions:
Boil the eggs well. Cook the penne pasta, drain, and let cool under cold running water. Peel the eggs and chop coarsely. Trim the scallions and snip into small rings.
Put the cold cooked pasta in a bowl. Add the eggs, scallions and tuna. Add a pinch of salt and pepper, the mayonnaise, and yogurt to the salad.
Add the honey mustard last and mix everything well. Serve in bowls or plates with crackers o toasted bread and garnish with herbs.

Perfect for a Summer Picnic!
------------------------
Ensalada Fria con Atun y Huevo

Ingredientes:
2 Huevos
400 gr Pasta Penne
2 Cebollitas Verdes
150g. Atun enlatado (escurrir)
2 c. Mayonesa
1 c. Yoghurt Simple
1 c. Mostaza Dulce
Sal y Pimienta

Direcciones:
Pon a cocer los huevo correctamente. Coce la pasta, escurrela y deja enfriar sobre agua fria. Pela los huevos y picalos. Limpia las cebollitas verde y corta los tallos en delgadas rebanadas.
Coloca la pasta fria en un bowl. Agrega los huevos cocidos, cebollitas verdes y el atun. Agrega una pizca de sal y pimienta, la mayonesa y el yoghurt a la ensalada.
Agrega la mostaza dulce al final y mezcla todo. Sirve en bowls o en platos con galletas saladas o pan tostado y decora con algunas hierbas.

Perfecto para un Picnic en el Verano!

No comments:

Post a Comment