Jan 16, 2011

A Chicago's Classic!

UNO/DUE Chicago Grill

In 1943, when Ike Sewell opened a restaurant at the corner of Ohio Street and Wabash Avenue in Chicago, Americans ate pizza primarily as a snack. Ike figured that if you combined some of Italy's old, authentic recipes with impressive quantities of the finest meats, fresh cheeses, ripe vegetables and flavorful spices, pizza would become a hearty meal. It was the start of an American tradition - the Chicago Deep Dish Pizza. Ike's Original Deep Dish Pizza has been imitated many times, but never quite duplicated.
In the mid-1990s, Uno® broadened its concept to encompass favorite dishes that diners expected from a high quality, full-service restaurant. 
The new Uno Chicago Grill menu, introduced in 2005 and evolving ever since, offers hip and intense new tastes that are built on Uno's history of artisanal fare.
Regular guests experiencing Uno Chicago Grill's new menu for the first time will be excited to see a variety of creative dishes not previously available on the restaurant's regular list.

Although there are many food changes underway, loyalists need not be concerned. A number of Uno Chicago Grill's specialties, such as its world-class Chicago Deep Dish Pizza, will remain as signature dishes on the new menu.

You can find these Classic Chicago Deep Dish Pizza in many States like: Illinois obviously, California, Colorado, Texas, New Mexico, Michigan, Wisconsin, New York, Florida and more...


For more information of their Menu, Locations and Specials visit: www.unos.com 
----------------------------
En 1943, cuando Ike Sewell abrió un restaurante en la esquina de Ohio Street y Wabash Avenue en Chicago,  los Americanos comían la pizza principalmente como snack. Ike penso, que si se combinaba las recetas Italianas autenticas con cantidades impresionantes de las mejores carnes, quesos frescos, verduras y ricas species, la pizza se convertiría en un platillo principal. Fue el comienzo de una tradición Americana - el Chicago Deep Dish Pizza. La pizza de Ike a sido imitada muchas veces, pero nunca duplicada en su totalidad. 
A mediados de 1990, Uno registro su concepto sobre pizzas únicas y alta calidad en el servicio de sus restaurantes. 
El nuevo menú de Uno Chicago Grill, introducido en el 2005 y todavia evolucionando, ofrece nuevos sabores intensos creados en el historial artesanal de Uno.
Nuevos comensales, apreciaran platillos únicos y diferentes a los del menú regular. A pesar de que existen nuevos cambios en el menú, los consumidores leales no deben preocuparse. Una gran cantidad de los platillos de Uno Chicago Grill, como el mundialmente reconocido Chicago Deep Dish Pizza, se mantendrán como especialidades del nuevo menú
Puedes encontrar esta classica "Chicago Deep Dish Pizza" en varios estados como: Illinois obviamente, California, Colorado, Texas, Nuevo Mexico, Michigan, Wisconsin, Nueva York, Florida y mas...


Para mas información sobre su Menú, Localidades y Especialidades visita su pagina web.

1 comment:

  1. que rico!!!! se me antojo...

    atte. tu cuñaa

    ReplyDelete