Aug 9, 2011

Today's Recipe: Chicken, Cheese & Arugula Salad

Chicken, Cheese & Arugula Salad

Ingredients:
150gr. Arugula Leaves
2 Celery Stalks (trimmed and sliced)
1/2 Cucumber (sliced)
2 Scallions (trimmed and sliced)
2 tbsp Fresh Parsley (chopped)
1/4 cup Walnut Pieces
350gr. Boneless Roast Chicken (sliced)
125gr. Blue Cheese (cubed)
Handful of seedless grapes (in half)
Salt and Pepper

Dressing Recipe:
2 tbsp Olive Oil
1 tbsp Sherry Vinegar
1 tbsp Dijon Mustard
1 tbsp Chopped mixed Herbs

Put all the ingredients into a screw-top jar and shake well. Alternatively, but them into a bowl and mix together well.

Directions:
Wash the arugula leaves, pat dry with paper towels, and put them into a large salad bowl. Add the celery, cucumber, scallions, parsley, and walnuts and mix together well.
Transfer into a large serving platter. Arrange the chicken slices over the salad, then scatter over the cheese. Add the red grapes, if using. Season well with salt and pepper.
Drizzle the dressing over the salad and serve.
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Ensalada de Arugula, Queso Azul y Pollo

Ingredientes:
150gr. Hojas de Arugula
2 Palos de Apio (cortadas)
1/2 Pepino (rodajas)
2 Cebollines (Picados)
2 c. Perejil Fresco (picado)
1/4 tz. Nuez (picada)
350gr. Pollo a la Plancha (en tiras)
125gr. Queso Blue Cheese (cubitos)
Una mano de Uvas sin semilla (a la mitad)
Sal y Pimienta

Receta de Aderezo:
2 c. Aceite de Oliva
1 c. Vinagre de Jerez
1 c. Mostaza Dijon
1 c. Hierbas Mixtas Picadas (perejil, albahaca, oregano, etc)

Coloca todos los ingredientes en un recipiente con tapa, y revuelve. Pasa a un bowl chico poco a poco y mezcla hasta que este consistente.

Direcciones:
Limpia las hojas de arugula, después seca bien con toallas de papel y coloca las hojas en una bowl grande. Agrega el apio, pepino, cebollin, perejil, nuez y mezcla muy bien.
Transfiere la ensalada a un plato grande para servir. Coloca las tiras de pollo encima de la ensalada, después agrega el queso blue cheese.
Agrega las uvas y sazona con sal y pimienta.
Aliñe la ensalada con el aderezo y sirve inmediatamente.

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