Jul 7, 2011

Today's Recipe: Gazpacho

Gazpacho

Ingredients:
2 Garlic Clove
9 tbsp. Extra Virgin Oil
1 Cucumber
2 Red Bell Peppers
1/2 Onion
3 1/3 c. Tomato Juice
Salt and Pepper
2 tbsp Red Wine Vinegar

Directions:
Prepare garlic oil by peeling the garlic cloves, crush them into 5 tbsp of oil, and stir. Rinse the cucumbers and peel them coarsely. Seed the peppers, rinse, and cut them in quarters. Peel the onions and cut all the vegetables into 1/2-inch dice.
Put the vegetables in blender, pour the tomato juice, salt and pepper, 2 tbsp red wine vinegar and 4 tbsp olive oil.
Now puree for about 1 minute in the blender. Pour into a bowl and place in the refrigerator for about 1 hour so the soup can chill. Drizzle a little of the garlic oil over the soup shortly before serving. Place a tall container of ice in the soup bowl, so the soup stays cool longer on the table.
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Gazpacho

Ingredientes:
2 Dientes de Ajo
9 c. Aceite de Oliva Extra Virgen
1 Pepino
2 Pimientos Rojos
1/2 Cebolla
3 1/3 tz. Jugo de Tomate
Sal y Pimienta
2 c. Vinagre de vino tinto

Direcciones:
Para preparar aceite de ajo, pelar y aplastar los dientes de ajo en 5 c. de aceite de oliva y revolver.
Limpia el pepino y quita la cascara. Remover las semillas a los pimientos rojos y cortar en cubos chicos. Pelar la cebolla y cortar todos los vegetales en cubos chicos. Colocar los vegetales en una procesadora (licuadora). Agregar el jugo de tomate, sal, pimienta, vinagre de vino tinto y 4 c. de aceite de oliva.
Licuar por 1 minuto en la procesadora. Colocar en un bowl y refrigerar por 1 hora para que la sopa se enfrie lo suficiente.
Agregar un poco de aceite de ajo antes de servir. Colocar un contenedor (vaso) alto con hielo en medio del bowl, para mantener la sopa fria en la mesa.

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