Apr 28, 2011

Today's Recipe: Wrapped Potatoes

Wrapped Potatoes 

Ingredients:
12 Potatoes (small)
2 tbsp Olive Oil
12 Thin Slices of Prosciutto
Salt and Pepper

Directions:
Preheat the oven to 200C. Arrange the potatoes in a skillet, and put the skillet above a pot with water so the potatoes will cook just by the steam. Close the potatoes all let them cook for 30 minutes. Remove from the stove and let them cool.
Add the olive oil in a skillet that can be used in the oven. Wrap each potato with a slice of prosciutto and arrange them in the skillet in just one layer. Cook them in the oven for 20 minutes, turning the potatoes around one in a while.
Arrange the wrapped potatoes in a hot plate, sprinkle some salt and pepper and serve.

Perfect for a quick appetizer!
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Papas Galeanas Envueltas

Ingredientes:
12 Papas Galeana
2 c Aceite de Oliva
12 Rebanas Delgadas de Jamon Serrano
Sal y Pimienta

Direcciones:
Precalienta el horno a 200C. Coloca las papas en una vaporera encima de una olla con agua hirviendo. Tapalas y deja cocinar por 30 minutos. Retiralas del fuego y deja enfriar un poco.
Vierte aceite en un sarten o cazerola para horno. Envuelve cada papa con una rebanada de jamon serrano y colocalas en la cazerola en una sola capa. Asalas en el horno por 20 minutos, dandole vueltas ocasionalmente.
Coloca las papas envueltas en un plato caliente y sazonalas con sal y pimienta. Sirve inmediatamente.

Receta perfecta para una botana rapida!

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