Apr 1, 2011

Steak+Wine = Brazil!


Fogo the Chao
Churrascaria . Brazilian Steakhouse
The story of Fogo de Chão® began in the mountainous countryside of Rio Grande do Sul in Southern Brazil, where its founders were born. Growing up, the brothers were immersed in the centuries-old Gaucho culture, a rich blend of traditions from European immigrants and Brazilian natives.
In 1979, Fogo began sharing the gaucho way of preparing meat in Porto Alegre, Brazil. Today, their gaucho chefs still expertly grill each of their 15 cuts of meat and offer you continuous tableside service.


“The most AMAZING restaurant in the whole world! The food is great, the staff is great ... Everything at Fogo is just Perfect !!! My #1 place to go.”
Suelen, March 30, 2011



“Great place to eat. Great tasting beef, pork and chicken. Salad bar second to none. The cheese bread, fried polenta, mashed potato and fried banana out of this world. Can’t wait to go again with wife and friends.”
Edward J, March 25, 2011

I invite you to enjoy the delicious preparations of their gaucho chefs along with their gourmet salad bar, authentic Brazilian side dishes, and award-winning wine list. 
Their locations: Chicago, Houston, Beverly Hills, Miami, Atlanta, San Antonio, Austin, Kansas City and more. 
For more information: www.fogodechao.com
----------------------
La historia de Fogo de Chao ® empezó en las zonas montañosas de Rio Grande do Sul en el Sur de Brazil, donde nacieron sus fundadores. Durante su crecimiento, los hermanos fueron sumergidos en la cultura del Gaucho, una gran mezcla de tradiciones de imigrantes Europeos y Brasileños nativos.
En 1979, Fogo empezo a compartir el estilo gaucho como preparacion de la carne en Porto Alegre, Brazil. El dia de hoy, sus chefs aun cocinan a la parrilla sus 15 cortes de carne y te ofrecen servicios de mesa continuamente. 
" El restaurante mas ASOMBROSO en todo el mundo! La comida estuvo excelente, el staff... todo en Fogo es perfecto!!! Mi lugar #1 para ir."
Suelen, Marzo 30, 2011

"Excelente lugar para comer. Excelente carne de res, puerco y pollo. La barra de ensalada de las mejores. El pan con queso, la polenta frita, el pure de papa y el platanto frito fuera de este mundo. No puedo esperar para ir de nuevo con mi esposa y amigos."
Edward J., Marzo 25, 2011  
Te invito a disfrutar de las deliciosas preparaciones de sus chefs junto con la barra de ensalada gourmet, platos auténticos de Brazil y su lista de vinos ganadora de numerosos premios. 
Sus localidades: Chicago, Houston, Beverly Hills, Miami, Atlanta, San Antonio, Austin, Kansas City y mas.
Para mas informacion: www.fogodechao.com 


No comments:

Post a Comment