Basil
Even though we think it is from the Mediterranean, the Basil is actually from India. Thanks to the greeks and later to the romans, the basil was introduced to Europe and was used in the kitchen because of it's aromatic features.
This plant is used in all present gourmet kitchens, with the sweet taste and strong aromatic fragrance. In summer, it's fragrance is even stronger, because of the intensity of the sun, and the leaves that have a higher aroma are those which are picked up just before the flower come out, such as the older ones that are more spicy.
-------------------
Albahaca
Aun cuando se piensa que esta planta es del Mediterraneo, la albahaca es originaria de la India. Su introducción a Europa es gracias a los griegos y después los romanos, quienes la utilizaban en la cocina por su característica aroma.
Esta planta es utilizada en todas las cocinas gourmet actualmente, para dar un sabor dulce pero con una fragancia fuerte a todos los platillos en los que se utiliza. Su fragancia es mas fuerte en verano, debido a la intensidad del sol y las hojas que tienen mayor fragancia son aquellas que se escogen antes de la floración, así como las hojas viejas contienen un sabor mas picante.
No comments:
Post a Comment