Feb 8, 2011

Today's Recipe: Breakfast!

Egg, Bacon and Arugula Open-Faced Sandwiches 
(4 servings)

Ingredients:
12 oz. Bacon
4 Slices Whole Grain Bread
7 Large Eggs
1/4 cup Heavy Cream
Salt and Pepper
2 tbsp Unsalted Butter
1 Large Tomato (sliced)
12 Arugula Leaves (stems discarded)

Directions:
Cook bacon in a skillet over medium heat until crisp. Transfer to paper towels to drain. Keep warm, covered. Pour off fat from the skillet. Lightly toast the bread.
Whisk together the eggs and cream, season to taste with salt and pepper. Heat butter in the skillet over medium-low heat. Add the eggs and cook, stirring slowly, until just cooked through.
Place tomato slices on the toasted bread, then the arugula and bacon. Top with the scrambled eggs and few pepper.
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Sandwiches Abiertos de Huevo, Tocino y Arugula
(4 personas)

Ingredientes:
350 gr. Tocino
4 Rebanadas de Pan Integral
7 Huevos
1/4 tz. Leche
Sal y Pimienta
2 c. Mantequilla sin sal
1 Tomate Bola en rebanadas
12 Hojas de Arugula (sin el tallo)

Direcciones:
Cocina el tocino en un sartén a temperatura media hasta que este crujiente. Pasa el tocino a unas servilletas para remover la grasa. Mantén el tocino caliente, tapado. Remueve la grasa del sartén.
Tuesta las rebanadas de pan.
Mezcla en un bowl los huevos y la leche, sazona con sal y pimienta a tu gusto. Calienta el sartén a temperatura media-baja y agrega los huevos. Revuelve lentamente hasta que esten cocidos.
En un plato, pon el pan tostado, despues rebanadas de tomate, arugula y tocino. Agrega los huevos revueltos y un poco de pimienta recien molida.

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